Sovrumsdetaljer!


Idag visar jag lite inredningsdetaljer från sovrummet. Under 2012 ska jag försöka visa lite mera inredning har jag tänkt. Eftersom jag tycker att det är så otroligt roligt att fotografera och ständigt har kameran med mig blir det en hel del foto här på bloggen. Men jag är väldigt intresserad av inredning också och det blir lätt att man glömmer av det man har omkring sig varje dag och tänker på kommande projekt istället ;-) Idag blev det inga fina helrumsbilder pg av för dåligt ljus så ni får hålla till godo med detaljer från sovrummet så länge så lägger jag in helrumsbilder senare. Som sammanfattning går rummet i leopard, ljust rosa, guld, brunt och lite svartvitt.

Vår leopardtapet som vi har bakom sänggaveln där vi också har en tavelvägg med tryck av Cassandra Rhodin. Vi har köpt örngott med trycken från HM Home och sedan klippt och satt innanför ramar och matchar detta med likadana örngott i sängen. Resten av rummet är ljust ljust rosa på väggarna. Här ses även min bröllopsklänning som vi hängt bredvid sängen på en fin galge.


Gardinstång och knoppar är från IKEA och jag har målat knopparna guldfärgade. Lamporna är köpta på Tradera.

Bröllopsparet högst upp på tavelväggen är ett fint minne från när fina vännerna ordnade bröllopsmiddag till oss efter att vi gift oss lite hemligt. Så fint gjort! Taklampan är köpt på MIO och bokstäverna på tavelväggen är köpta på Village.

På bilden ovan kan man se ett av mina bästa inredningstips, spännramar från IKEA. Funkar utmärkt att sätta både matchande tapet och tyg på. Vi har satt samma bruna tyg som i gardinerna, leopardtapeten och ett guldtyg på våra ramar. Har satt fast tyg och tapet med en häftpistol och på kanten har jag limmat fast ett sammetsband, det ser lyxigt ut och skapar ett djup i tavlan. Ett mycket enkelt och fint sätt att fylla tomma väggar på som har många fördelar, det är billigt då en spännram kostar endast 39 riksdaler, går snabbt och skapar helhet med resten av rummet.

Ram 50-tal köpt second hand och sprayad med guldfärg, guldvas MIO, W-bokstav klädd med leopardtapet även den från MIO. Hur jag gjort bokstaven kan man se här.


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vilken rolig idé att hänga upp bröllopsklänningen på väggen!! Min hänger ju bara där i garderoben.. jag är inne och klappar på den ibland, men jag ska nog bannemej fixa en fin galje och hänga upp den någonstans! =)

2012-01-04 @ 16:10:40
URL: http://babywilmer.blogg.se/
Postat av: charlotte wångstedt

Gör det, då kan du klappa på den utan att behöva gå in i garderoben ;-) Ett fint minne tycker jag!

2012-01-05 @ 19:57:08
URL: http://kreativamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0